• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Німеччина виділить 130 мільйонів євро для Фонду енергетичної підтримки України, Австрія — 5

    Опубликовано: 2022-12-20 18:00:43

    Федеральне міністерство економіки та захисту клімату Німеччини виділяє додаткові 100 млн євро в Фонд енергетичної підтримки України. Про це йдеться в повідомленні посольства Німеччини в Україні.

    «Сьогодні відбулася чергова масована атака Росії на цивільну енергетичну інфраструктуру України. Міжнародні партнери та стоять пліч-о-пліч з в ці темні години. Федеральне міністерство економіки та захисту клімату Німеччини відповідає на заклик, надаючи додаткові 100 млн євро для Фонду енергетичної підтримки. До кінця року фонд отримає 130 млн євро від Німеччини на нагальні потреби енергетичних компаній України», — йдеться в повідомленні.

    Крім того, Австрія перерахує 5 млн євро у Фонд енергетичної підтримки України на закупівлю необхідного обладнання для українських енергетичних компаній.

    Про це сказав віцеканцлер — федеральний міністр Австрії Вернер Коглер під час зустрічі у Відні із заступником міністра енергетики з питань європейської інтеграції Ярославом Демченковим, повідомляє пресслужба Міненерго.

    Зазначається, що це перший етап фінансової допомоги, яка разом з обладнанням буде доставлене в Україну. Вона суттєво посилить здатність енергокомпаній здійснювати ремонти на об'єктах інфраструктури.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.