• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • KfW надасть Укренерго 32,5 мільйона євро на модернізацію мережі електропередачі

    Опубликовано: 2022-12-20 09:00:35

    Кредитна установа для відбудови (KfW) надасть Укренерго 32,5 млн євро кредитних коштів під державну гарантію. Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів України за результатами зустрічі міністра фінансів Сергія Марченка з надзвичайним і повноважним послом Німеччини в Україні Анкою Фельдгузен.

    Деталі
    Фінансування буде спрямоване на модернізацію та автоматизацію восьми підстанцій Південно-Західної частини України, впровадження автоматизованих систем керування технологічними процесами та перетворення їх на високотехнологічні автоматизовані об'єкти, що відповідають ENTSO-E (European Network of Transmission System Operators for Electricity — європейська мережа операторів системи передачі електроенергії).

    Відстрочення боргу
    У рамках зустрічі також були підписані угоди про відстрочення боргу між урядом України та KfW.

    Відповідно до досягнутих домовленостей щодо врегулювання питання платежів, погашення боргу України за залученими кредитами KfW у рамках чотирьох діючих проєктів переносяться з 2022−2023 на 2027−2031 роки.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.