• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Казахстані вводять обмеження споживання електроенергії

    Опубликовано: 2022-12-16 17:30:46

    Компанія з управління електричними мережами Казахстану запроваджує обмеження споживання електроенергії. Вони торкнуться великих компаній у Північній, Південній та Західній зонах казахстанської енергосистеми. Про це повідомила прес-служба компанії, інформує УНН.

    Цитата

    "7 грудня 2022 року було зафіксовано історичний максимум споживання за всю історію казахстанської енергосистеми - 16 459 МВт, при цьому сумарна генерація електростанцій країни становила лише 15 203 МВт. Дефіцит покривався за рахунок позапланових перетікань із російської енергосистеми", - ідеться у повідомленні.

    Деталі

    Дефіцит покривався за рахунок позапланових перетікань із російської енергосистеми.

    Систематична нестача генерації для покриття потреби в електричній енергії та потужності виникає через часті аварійні та непланові ремонти на електричних станціях.

    "В умовах значних дисбалансів, Системний оператор з метою забезпечення надійної роботи ЄЕС Казахстану змушений оголошувати режим "Аварія" по Північній, Південній, а також по Західній зоні казахстанської енергосистеми з введенням обмежень споживання електричної енергії великими промисловими підприємствами", - наголосили у відомстві.

    У компанії підкреслили, що обмеження, що вводяться, не торкнуться населення, оскільки його енергозабезпечення є для неї пріоритетом.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.