• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • АрселорМіттал Кривий Ріг спростовує інформацію, розповсюджену міністерством оборони Російської Федерації

    Опубликовано: 2022-12-09 14:44:02

    Міністерство оборони Російської Федерації в своєму Telegram-каналі та у відеозверненні речника прокоментувало нещодавній обстріл російськими ракетами Кривого Рогу та розповсюдило неправду про удар начебто «по складу ракетно-артилерійського озброєння в одному з цехів ArcelorMittal». Це не відповідає дійсності. Окрім факту удару по криворізькому гірничо-металургійному підприємству вночі 5 грудня, інформація міноборони РФ є абсолютно неправдивою.

    «АрселорМіттал Кривий Ріг» –  частина міжнародної компанії АрселорМіттал, підприємство, металопродукція якого використовується виключно в мирному будівництві. Компанія категорично спростовує наявність на підприємстві складів з воєнним озброєнням – будь-якими ракетами або пусковими установками. 

    В результаті цього жорсткого удару загинув наш співробітник і ще троє людей отримали поранення.  Ми категорично протестуємо проти обстрілів мирних помешкань і вбивств українців.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.