• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У грудні Боснія та Герцеговина може отримати статус кандидата на членство в ЄС

    Опубликовано: 2022-12-08 13:20:56

    Під час саміту в Брюсселі 15 грудня Боснія та Герцеговина може отримати статус кандидата на членство в Європейському Союзі. Про це пише агентство Bloomberg, передає УНН.

    Деталі

    Як повідомили, Боснія та Герцеговина тривалий час не могла отримати статус кандидата в ЄС через повільне просування реформ. Проте прем‘єр-міністр Словенії Роберт Голоб під час виступу на саміті ЄС заявив, що рішення про вступ держави – це “питання часу”, але помітний “великий прогрес”.

    Цитата

    "Цей крок є ключовим на тривалому шляху Боснії та Герцеговини до членства в ЄС. Він вимагатиме схвалення від усіх 27 країн-членів ЄС", – ідеться у матеріалі Bloomberg.

    Нагадаємо

    Єврокомісія презентувала країнам-членам ЄС дев’ятий пакет санкцій проти росії, який стосуватиметься фінансових структур. За попередньою інформацією, він може бути погоджений під час зустрічі глав МЗС країн Євросоюзу 12 грудня.

    Варвара Крат

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.