• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Де купити блоки з відсіву?

    Опубликовано: 2022-12-02 14:23:42

    Блоки з відсіву широко застосовують у приватному будівництві для укладання стін та фундаментів. Їх використовують для фундаментів, зведення стін та перегородок між кімнатами або квартирами. Стіни мають шумо- та теплоізоляцію. 

    КраснеБрук має в асортименті такі різновиди https://krasnebruk.com.ua/category/vibrating-products/building-blocks: блок незнімної опалубки, перетинковий та стіновий. Блоки незнімної опалубки використовується для укладання фундаменту. Їх легко скласти в монолітну конструкцію та укріпити арматурою. Перетинкові підходять для ненавантажених стін перегородок. Стінові блоки з відсіву вже можна застосовувати для каркасних споруд, опорних стін. Адже вони здатні витримувати значне навантаження. 

    Вони є пустотілими, компактними та зручними для укладання навіть на висоті. Мають правильну форму, щільно прилягають один до одного. Їх легко укладати на цементний розчин. 

    Технологія виготовлення блоків з відсіву

    Бетонні вироби виготовляються на виробництві з допомогою автоматизованої технології вібропресування. Пропорції вимірюють автоматично, тому похибка мінімальна, а основною перевагою є використання невеликої кількості води для приготування бетонної суміші. Ця технологія дозволяє виготовляти блоки з напівсухої суміші. Вода - необхідний зв’язувальний компонент, проте, коли її забагато у складі суміші, то при застиганні всередині блоку утворюються пори, які згодом поглинають воду. 

    Виготовлені будівельні блоки з екологічних матеріалів: цемент, вода, відсів та пісок. Компоненти засипають в бетонозмішувач, а після замішування суміш перекладають на вібропрес. КраснеБрук має власне виробництво, а всі компоненти перевіряються в лабораторних умовах.

    Чому варто купити блоки з відсіву від КраснеБрук

    Купити блоки з відсіву ви можете безпосередньо у виробника. Вони набувають міцності та твердіють протягом 28 діб. Після чого ви можете приїжджати та забирати необхідний кубометраж на своє будівництво. Вони стійкі до розмноження бактерій, не руйнуються під впливом зовнішніх чинників та опадів та не підтримують горіння. 

    Ви можете вибрати та купити їх самостійно, проте якщо потребуєте консультації, залишайте номер телефону на сайті. Вам допоможуть визначитися з кількістю блоків та видом, які підійдуть саме для вашого будівництва. Фундамент під житловий дім, паркан, стіни перегородок, зовнішні опорні стіни ви зможете збудувати без зусиль. Від вас потрібно лише замовити доставку на будівельний майданчик та організувати роботу з укладання.

    Ви завжди можете розраховувати на якість продукції від КраснеБрук. Купуйте блоки у перевіреного виробника для вашого будівництва.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.