• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Литва виділить Україні додаткові 13 мільйонів євро

    Опубликовано: 2022-12-02 17:30:09

    Уряд Литви у середу схвалив виділення додаткових 13 мільйонів євро підтримки для України. Про це у Твіттері написав міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас.

    Допомога Литви
    «30 листопада литовський уряд схвалив 13 млн євро підтримки для України. 5 млн євро до фонду Світового банку для України. 4 млн на відновлення енергетичної інфраструктури України. 2 млн для українських воєнних біженців у Молдові. 2 млн для ініціативи «Зерно з України», — повідомив Анушаускас.

    Нагадаємо
    Раніше «Мінфін» писав, що влада Литви ухвалила рішення про надання Україні додаткового фінансового траншу для реконструкції енергетичного сектора, пошкодженого внаслідок російських обстрілів.

    «За останні дні з Литви в Україну було відправлено шість вантажівок зі 114 трансформаторами. Загалом Литва має намір поставити 252 трансформатори. Литовські енергетичні компанії вже направили підтримку на 3 мільйони євро на реконструкцію енергетичного сектора України і ще 2 мільйони євро відправляють зараз», — наголосив Анусаускас.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.