• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Іспанії конверт з вибухівкою отримала компанія, що виробляє зброю, зокрема, для України - ЗМІ

    Опубликовано: 2022-12-01 12:25:21

    В Іспанії, крім посольства України, конверт з вибухівкою також отримала компанія Instalaza, що виробляє зброю, яку, зокрема, передають в Україну.

    Про це пише Reuters.

    Зазначається, що через декілька годин після інцидент в посольстві, поліція підтвердила, що збройова компанія в Сарагосі на північному сході Іспанії також отримала подібний пакет.

    В уряді Іспанії заявили, що обидва конверти, схоже, мали одного відправника, оскільки а зворотному боці була написана однакова адреса електронної пошти. Крім того, пакунки нібито надійшли з України, що і насторожили збройову компанію, яка викликала поліцію.

    Також в іспанському уряді повідомили, що рентгенівський знімок конверту показав заряд вибухової речовини з дротовою лінією, готовою до активації, коли конверт буде відкрито. Правоохоронці прибули на місце і провели контрольовану детонацію.

    Поліція Іспанії наразі перевіряє можливий зв’язок між інцидентами.

    Нагадаємо, 30 листопада стало відомо, що у посольстві України у Мадриді пролунав вибух. В результаті вибуху співробітник посольства отримав легкі поранення.

    Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба доручив терміново посилити безпеку всіх українських посольств за кордоном.

    Ніна Комащенко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.