• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У різних районах Києва встановлять новорічні ялинки, проте концертів не буде - Кличко

    Опубликовано: 2022-11-29 18:00:11

    У різних районах Києва, зокрема і на Софійській площі, встановлять новорічні ялинки за рахунок бізнесу. Проте масових заходів та концертних програм у столиці не буде.

    Про це заявив міський голова Віталій Кличко в інтерв’ю "РБК-Україна".

    Мер зазначив, що постійно спілкується з українськими військовими. За його словами, вони б хотіли, щоб у Києві була ялинка, та їхні діти мали новорічний настрій.

    "Ми розуміємо, що масові заходи заборонені в воєнний час. І їх не буде в жодному разі. Але скасовувати Новий рік та Різдво ніхто не збирається, і атмосфера Нового року повинна бути. Не можна дозволити Путіну вкрасти наше Різдво. Попри різні думки від різних сторін – потрібно чи не потрібно – ми звернулися до бізнесу, який погодився не за бюджетні гроші, а за свої приватні кошти встановити ялинки без новорічного пафосу", - сказав він.

    За його словами, ялинки встановлять на кількох локаціях в багатьох районах Києва, зокрема, і на Софійській площі.

    "Ми вирішили без масових заходів, без концертних програм, без фастфудів. Буде встановлена виключно ялинка, щоб нагадувало про новорічний настрій нашим дітям. Знаєте, не хочеться забирати у дітей Святого Миколая", - додав Кличко.

    Раніше пресслужба Київської міської державної адміністрації повідомила, що рішення про встановлення головної ялинки у Києві ухвалять після консультацій з силами оборони. Якщо її встановлюватимуть, то виключно за рахунок меценатів.

    Ніна Комащенко

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.