• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Укрзалізниця збільшує кількість вагонів до Херсона. З'явився шалений попит

    Опубликовано: 2022-11-24 11:15:22

    Державна "Укрзалізниця" відразу додала дев'ять вагонів до поїзда на Херсон, враховуючи дуже високий попит на квитки, повідомили в компанії. Як пишуть в УЗ, перші два рейси "Потяга до перемоги" "Укрзалізниці" до нещодавно звільненого міста показали, наскільки сильно чекали повернення залізничного сполучення мешканці Херсонщини.

    "На додачу до пасажирів, які придбали квитки на цей рейс в межах проєкту "Квитки до перемоги", залізничники допомогли виїхати ще близько 300 херсонців, серед яких понад 20 дітей,  3 людей з інвалідністю та одна 94-річна бабуся. А ще 6 песиків і 1 кіт", – розповідають в компанії.

    В "Укрзалізниці" також відкрили продаж квитків на рейси в обох напрямках: з Києва до Херсона на 22 та 24 листопада і з Херсона до Києва на 23 та 25 листопада (із зупинкою в Миколаєві).

    "Просимо херсонців, які нас вже мають змогу читати завдяки наявності інтернету на вокзалі, прибувати на посадку за півтори-дві години у зв'язку з проходженням безпекової перевірки перед посадкою: завантаження бази даних у наших силовиків займає трохи часу, поставмося з розумінням", – додали в УЗ.

    Разом з тим залізничники продовжують працювати над оновленням постійного графіка курсування рейсу 101/102 Київ — Херсон, щоб забезпечити максимально зручний час відправки з Херсона та Миколаєва, тому про рейси після 25 листопада розкажемо додатково.

    Нагадаємо, "Укрзалізниця" вперше з початку повномасштабної війни запустила поїзд з Києва до Херсона 18 листопада.

    Максим Беркаль

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.