• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ситуація в будівництві 2022 році та перспективи у 2023

    Опубликовано: 2022-11-18 08:27:38

    Сучасний бізнес потребує більше простору для обробки, приймання та зберігання вантажів різних типів. Цьогоріч динаміка експорту й імпорту у всьому світі значно зросла, її показники збільшуватимуться далі. З’являються нові організації, які продають та купують товари, маленькі компанії розширюються та перетворюються на великі. Так, вже зараз необхідно будувати склади й комплекси з великою пропускною здатністю.

    mTu4b611oze9mlSlmY0avliReZTgInLP7h5JqEc6ClbvM0gYxsKEUrkgbmQmmUyHIICUo_GH_ZiMdLGkVh9BUBEevLzbwTSUra_Q1XD62BtpGsqN6LDyhVHam_MBgUoAM8UVsz6Y__MmaHfcpYtcqnIJrScim87aZqW3BL9LsOtOFwrC3bfsC3cN61r8Ag

    Такі споруди називають ще логістичними центрами. Такий об’єкт — це масштабне професійне складське приміщення, розроблене для зручного й швидкого виконання усіх операцій з обробки, доставки, зберігання, обліку вантажів. У багатьох країнах світу вже є готові й стабільно працюючі хаби, які займають величезну площу. Це своєрідні містечка для зберігання, обробки й перерозподілу вантажів.

    Будівництво логістичних комплексів як сучасна тенденція

    На перший погляд, ця споруда є тим самим, що і звичайний склад будь-якої компанії. Та насправді великий логістичний центр більш функціональний. Перша відмінність — у масштабах. Хаби займають сотні або навіть тисячі квадратних кілометрів. Їхні працівники виконують дуже велику кількість операцій. Це не лише різноманітні дії з вантажем, але також митні, транспортні та інші послуги залежно від виду діяльності організації.

    Для зведення логістичних комплексів обирають місця із гарною транспортною розв’язкою. Важливо створити всі умови для стабільної роботи підйомників, вантажівок та іншої спецтехніки. Будівництво складу таких масштабів потребує професійного проєктування. Готовий об’єкт має бути зручним для завантаження і вивантаження, сортування, переміщення товару. Необхідно передбачити усе, щоб скоротити час обробки продукції.

    IMs7GUwiLzoq6xbEQBe0pOxpu622zOgNKFbAlfbcf69nUz7mxdo-qp5slceAPj5x4yJ607U7djwIyBfj5mSokZ-J0WCdYLWDzT2gA3CN5LTShUjzHbvJYrdpc7BAQBZVgVt-IBPsbRTkAkBs4kqpc1-UrR5bXh3qTWmhvZfzmQ6yMKIzV_5o6JunWUKgEw

    Частіше логістичний хаб створюється для мультимодальних вантажів, тому за облаштуванням є універсальним. У них постійно підтримують оптимальні умови для зберігання різних категорій товарів. Так, на одній території можуть знаходитись зерно, вироби з металу, продукти харчування, одяг тощо. Створюється декілька зон із різним температурним режимом. Додатково важливо дбати про комфорт працівників комплексу.

    Особливості та етапи будівництва

    Для проєктування та створення логістичного центру варто звернутися до кваліфікованих фахівців із великим досвідом зведення саме таких об’єктів. Компанія СЕРВІССТРОЙ виконує повний комплекс робіт із будівництва логістичних комплексів та хабів. У штаті є професійні проєктувальники, конструктори, інженери та інші працівники. Немає потреби звертатися до сторонніх підрядників. Усі послуги надаються під ключ.

    n29tJEScXYVMQwxqXNVb7ANb61xALOgS1mYkEoCN2Q9-mNWn5QHfKIXZzRp3m7IBmjxfEk89YuoVN1pzwSAAXfYkyWRLyiQFUWRWTgnJyYbEW2ZmNkR1bpkkSVO2oWTzCBiHw9xn31FODo81RM7dpm3jpC171t2h1XAg9J9cmQzj6jBW7UVvNQzhM1CSRA

    У вартість будівництва складу входить розробка проєкту майбутньої споруди. Для цього потрібно розуміти мету її створення. Це може бути великий відкритий або закритий майданчик з офісними й підсобними приміщеннями. Мають бути присутні зони для завантаження й розвантаження транспорту, комунікативний, комп’ютерний центри, місця для паркування й багато інших відділів.

    У будівництво складів та логістичних центрів входять такі етапи:

    1. Після створення проєкту отримання дозволу для початку робіт, підготовка території.
    2. Виготовлення, доставка й встановлення металоконструкцій. Використовуються елементи власного виробництва.
    3. Зведення каркасу, стін, перегородок, покрівлі, проведення комунікацій.
    4. Доставка, монтаж обладнання для вентиляції, опалення та інших потреб.
    5. Внутрішнє оздоблення, благоустрій навколишньої території.

    Після остаточного облаштування об’єкт вводять в експлуатацію та здають замовникові.

     
    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.