• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Особливості системи опалення приватного будинку

    Опубликовано: 2022-11-15 18:22:21

    Особливості системи опалення приватного будинку

    Практично в усіх містах нашої країни присутні газові комунікації, завдяки яким можна нагріти свій будинок, приготувати їжу, отримати гарячу воду та ін. Якщо ви вирішите купити газовий котел для свого дому, то зробите вигідну інвестицію. Газ вважається загальнодоступною паливною сировиною. Котли такого типу мають ряд переваг: вони мало важать, коштують відносно недорого, компактні за розмірами, можуть монтуватися навіть в тісних квартирах.

    Газові котли бувають одно- та двоконтурними. Перші використовуються тільки для нагріву теплоносія в системі гарячого водопостачання або опалення. Другі котли більш універсальні. Вони забезпечують нагрів води як в системі водопостачання, так і опалення одночасно.

    Монтаж опалення в вашому приватному будинку: важливі особливості

    1. Коли організовується опалювальна система, то спеціалісти рекомендують використовувати радіатори опалення. Вони ж допоможуть вам правильно розрахувати потужність приладів, обрати оптимальні розміри, щоб весь будинок прогрівався однаково. Найпоширеніші матеріали виготовлення радіаторів – це чавун, алюміній, біметал.

    2. Труби – важливі елементи в монтажі системи опалення. Їх призначення – максимальне збереження тепла, мінімальні розміри. Залізні труби зараз майже не використовуються, тому що вони покриваються корозією, але вважаються довговічними. Аналоги з пластику частіше псуються, втрачають форму. Металопластик – найкращий вибір, який поєднує плюси двох попередніх матеріалів.

    3. Ціна установки опалювальної системи в приватному будинку формується з врахуванням вартості послуг майстрів та матеріалів, які вони використають в роботі.

    Коли монтаж систем опалення виконують спеціалісти, вони роблять все максимально якісно та згідно зі стандартами, правилами. Ви зможете одразу після завершення їх роботи обігріти свій дім та отримаєте гарантії.

    Теплові насоси: чи варто придбати?

    На сайті компанії teplovam завжди доступні якісні теплові насоси для організації система опалення вашого дому чи квартири. Чому їх варто купити уже зараз? Це:

    • самий перспективний вид опалювального обладнання в Європі;

    • котел у вашому будинку буде залишатися в резерві, а основне теплове навантаження попаде на тепловий насос. Це ідеальний варіант в уже збудованому будинку;

    • фінансова вигода;

    • насос має три функції (нагріває воду, опалення та охолодження)

    • він може підтримувати оптимальну температуру в домі, яку вказує власник за допомогою пульта керування;

    • економія;

    • екологічність, довговічність, безпечність для людини;

    • за допомогою сучасних методів управління можна запрограмувати роботу теплового насосу відносно власних потреб.

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.