• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українцям запропонували обрати новорічну поштову марку

    Опубликовано: 2022-11-02 15:00:05

    Укрпошта запустила голосування за ескіз, який стане новорічно-різдвяною поштовою маркою. Опитування оприлюднив у Telegram гендиректор компанії Ігор Смілянський, пише УНН.

    Цитата

    "Як виявляється, наші найпопулярніші марки — ті, за які голосує більшість наших громадян, та ті, які щось передбачають. Тому наступна марка має бути успішною, бо Новий рік точно наступить після її випуску. І ми всі впевнені, що він буде переможним, як і впевнені в тому, що за переможну марку проголосуєте саме Ви", - зауважив Смілянський.

    Деталі

    Голосувати в опитуванні можна під публікацією голови Укрпошти та в соціальних мережах Укрпошти. "Але будьте чемними, голосуйте 1 раз (ну, максимум 2) — до 8:00, 4 листопада (п’ятниця)", - зазначив Смілянський.

    "Обирати складно, бо кожний ескіз заслуговує на овації, у кожного своя душа та власна інтерпретація українського Різдва та Нового Року в умовах війни. Всі вони різні, але підтекст, який можуть прочитати лише українці, там насправді один. Коли в грудні марку побачить весь світ (і вона знову виконає свою місію нагадати про події, які щодня відбуваються в Україні), ви теж будете частинкою цього важливого процесу", - наголосив гендиректор Укрпошти.

    Доповнення

    Укрпошта випустила символічний маркований конверт "Весна настане знову!".

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.