• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • 70% біткоїн-мільйонерів втратили свою криптовалюту і статус у 2022 році

    Опубликовано: 2022-11-01 15:30:43

    На тлі падіння вартості цифрових активів, банкрутства великих крипто-платформ як Celsius Network, Voyager Digital та Three Arrows Capital та нестабільної економічної ситуації у світі, більшість біткоїн-мільйонерів втратили свої статки. Про це пише noworries.

    Згідно з підрахунками експертів, за три квартали 2022 року загальна кількість ВТС-мільйонерів скоротилась на 70.2%.

    Наразі у світі нараховують 29 497 адрес, які володіють мільйоном і більше біткоїнів. У січні цей показник становив 99 092 адрес.

    Таке зменшення кількості біткоїн-мільйонерів за 9 місяців може здатись не настільки значним, якщо звернути увагу на дані 2021 року. Тоді 116 139 адрес володіли мільйоном в BTC.

    Прогнози аналітиків
    Як вважають деякі криптовалютні аналітики, ведмежий ринок підходить до завершення, тому ексмільйонери у ВТС мають всі шанси повернути свої статуси.

    Так аналітик та засновник трейдингової компанії Eight Міхаель ван де Поппе переконаний, що вже у листопаді ВТС торгуватиметься за $ 30 000.

    За словами засновника Eight, біткоїн вже довго консолідується в районі $ 20 000, тому можна очікувати на зростання найближчим часом.

    «Упродовж двох-трьох тижнів біткоїн прорве декілька рівнів вгору. Думаю, дійдемо до $ 30 000», — поділився Міхаель ван де Поппе.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.