• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Іспанія стала лідером у Європі за кількістю криптовалютних банкоматів

    Опубликовано: 2022-10-31 14:40:24

    Стало відомо, що Іспанія випередила Сальвадор і стала третім за величиною центром у світі за кількістю криптовалютних банкоматів. Крім того, країна посіла перше місце за цим показником у Європі. Наразі на території держави розміщено 215 ATM, що дозволяють обмінювати крипту на фіатні гроші та навпаки.

    За офіційними даними, частка Іспанії за кількістю криптоматів становить 14,65% від загальної кількості встановлених агрегатів на європейському континенті. За нею йдуть: Швейцарія (144 банкомати), Польща (142 одиниці) та Румунія (135 АТМ).

    Розрахунки, що ґрунтуються на відомостях за останні 60 днів, показують: щодня у всьому світі встановлюється близько семи крипто-банкоматів.

    Дані показують, що найбільшою популярністю криптовалютні банкомати користуються не у туристів, як це можна було б припустити, а у звичайного населення країни, де встановлено банкомат. Що вкотре каже про зростання прийняття використання криптовалют.

    Інф. finance.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.