• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Дефіцит бюджету США за 2022 рік скоротився вдвічі — Reuters

    Опубликовано: 2022-10-25 09:15:41

    Дефіцит бюджету США на 2022 фінансовий рік скоротився вдвічі порівняно з роком раніше до $41,375 трлн через зменшення витрат на допомогу covid-19 і рекордні доходи. Про це повідомляє Reuters.

    Скорочення дефіциту
    Мінфін США заявило, що скорочення дефіциту на майже $1,5 трлн є найбільшим покращенням фіскальної позиції США за один рік, оскільки надходження досягли рекордних $4,896 трлн, що на $850 млрд більше (21%), з 2021 фінансовим роком.

    Нагадаємо
    Фінансовий рік США завершився 30 вересня, і за його підсумками втрати країни скоротились на $550 млрд.

    Проте аналітики стверджують, що дефіцит може знову збільшитись через запровадження плану адміністрації Байдена щодо прощення студентської заборгованості до $20 000 для колишніх студентів коледжу, які зараз заробляють менше ніж $125 000 на рік і менше ніж $250 000 для подружніх пар.

    Також неурядові бюджетні аналітики підрахували, що план знищить широко рекламоване скорочення дефіциту з нещодавно прийнятого демократами законопроєкту про клімат, охорону здоров’я та фінансування Служби внутрішніх доходів.

    Як писав раніше «Мінфін», державний борг США 4 жовтня вперше перевищив $31 трлн.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.