• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кеті Вуд спрогнозувала зростання капіталізації біткоїна до $4,5 трильйона

    Опубликовано: 2022-10-24 17:30:56

    Глава керуючої компанії ARK Invest Кеті Вуд в інтерв'ю Пітеру Маккормаку в рамках подкасту What Bitcoin Did розповіла про свої очікування щодо капіталізації першої криптовалюти. Про це пише forklog.

    Глава керуючої компанії ARK Invest Кеті Вуд в інтерв'ю Пітеру Маккормаку в рамках подкасту What Bitcoin Did розповіла про свої очікування щодо капіталізації першої криптовалюти.

    Прогноз Вуд
    Вона спрогнозувала зростання показника до $4,5 трлн, коли біткоїн торгувався на рівні $250. Саме тоді Вуд попросила відомого економіста Артура Лаффера дослідити white paper цифрового золота.

    CEO ARK Invest цікавили перспективи біткоїна як розрахункової одиниці, засоби збереження вартості та обігу. Лаффер позитивно відгукнувся про першу криптовалюту.

    «Я шукав це з того часу, як ми відмовилися від золотого стандарту. Біткоїн — заснована на правилах грошова система», — заявив він.

    Лаффер також порівняв перспективи капіталізації цифрового золота із розміром монетарної бази США.

    Вуд додала, що саме ця розмова спонукала її негайно інвестувати понад $100 000 у біткоїн, що за курсом $250 дорівнювало 400 BTC (понад $7,7 млн на момент написання).

    Нагадаємо
    Раніше біткоїн-максималіст та засновник MicroStrategy Майкл Сейлор спрогнозував новий історичний максимум ціни першої криптовалюти у найближчі чотири роки.

    Нагадаємо, у жовтні інвестор та зірка телевізійного шоу Shark Tank Кевін О'Лірі заявив, що котирування цифрового золота відновлять зростання після ухвалення законопроєкту про регулювання стейблкоїнів.

    У тому ж місяці засновник Galaxy Digital Майк Новограц припустив, що ведмежий ринок може тривати ще пів року.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.