• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • РФ пригрозила ООН переглядом співробітництва через перевірку іранських дронів - Кислиця

    Опубликовано: 2022-10-20 12:00:56

    Росія пригрозила ООН переглядом співробітництва, якщо організація відправить в Україну експертів для перевірки збитих іранських безпілотників. Постійник представник України при ООН Сергій Кислиця назвав це "дебільною логікою".

    Про це Кислиця повідомив в Twitter.

    "Справді дебільна логіка від одного з найогидніших людей, яких коли-небудь бачила ООН: Росія перегляне співпрацю з Генеральним секретарем Антоніу Гутеррішем, якщо він відправить експертів в Україну для перевірки безпілотників, які, очевидно, були виготовлені в Ірані та використовувалися в порушення резолюції ООН для вбивства мирних жителів", - зазначив він.

    Нагадаємо, Україна запросила експертів ООН для перевірки збитих безпілотників іранського походження, які Росія використовувала для нападу на українські цілі в порушення резолюції Ради Безпеки ООН.

    Тегеран заперечує постачання безпілотників Москві, а Вашингтон каже, що заперечення Ірану є брехнею.

    Нагадаємо, що Україна в останні тижні зазнала десятки атак російської армії з використанням іранських безпілотників Shahed-136, маркованих як "Герань-2".

    При цьому Міністерство закордонних справ України заявило, що надання Іраном зброї для ведення Росією загарбницької війни в Україні та вбивства українських громадянзробило його співучасникомзлочину агресії та військових злочинів, після чогоініціювало розривдипломатичних відносин із цією країною.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.