• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Обсяг біткоїнів на гаманцях ходлерів досяг п'ятирічного максимуму

    Опубликовано: 2022-10-18 09:45:27

    Загальний обсяг втрачених біткоїнів, а також цифрового золота на гаманцях довгострокових криптоінвесторів досяг п'ятирічного максимуму (7554982,124 BTC). Про це пише Forklog.

    Загальний обсяг втрачених біткоїнів, а також цифрового золота на гаманцях довгострокових криптоінвесторів досяг п'ятирічного максимуму (7554982,124 BTC).

    Як змінилися показники
    Зростання значень метрики означає, що активна ринкова пропозиція біткоїна зменшується. Це обіцяє оптимістичні перспективи ціни першої криптовалюти за умови зростаючого чи постійного попиту неї.

    З іншого боку, аналітики QryptoQuant відзначили продовження ведмежого тренду.

    За їхніми спостереженнями, інвестори, які купили біткоїн після грудня 2020 року, зараз у збитку. Отже, довгостроковий SOPR навряд чи відновить висхідний тренд найближчим часом.

    Криптовалютний індекс страху та жадібності вже більше місяця незмінно вказує на вкрай тривожні настрої на ринку.

    Раніше засновник Galaxy Digital Майк Новограц припустив, що ведмежа фаза ринку продовжиться ще від двох до шести місяців.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.