• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄС запустив сервіс пошуку роботи для українських біженців

    Опубликовано: 2022-10-17 09:00:06

    Європейська Комісія представила новий онлайн-інструмент EU Talent Pool, який допоможе українським біженцям знайти роботу на території Євросоюзу.

    Європейська Комісія представила новий онлайн-інструмент EU Talent Pool, який допоможе українським біженцям знайти роботу на території Євросоюзу.

    Деталі
    Онлайн-інструмент пошуку роботи дозволяє завантажувати свої резюме, які будуть доступні для понад 4 тис. роботодавців, національних державних служб зайнятості та приватних агентств зайнятості.

    В яких країнах працює сервіс
    Наразі п’ять країн ЄС приєдналися до пілотного проєкту:

    Фінляндія;
    Литва;
    Польща;
    Хорватія;
    Іспанія.

    Пілотний інструмент пошуку роботи доступний англійською, українською та російською мовами та пов’язаний із мережею співробітництва служб зайнятості ЄС із понад 3 млн вакансій.

    Реєстрація
    Реєстрація на порталі EURES займає кілька хвилин. Спочатку ви створюєте обліковий запис EU Login, а потім захищаєте його за допомогою двофакторної автентифікації, наприклад через SMS на мобільний телефон або через мобільний додаток EU Login.

    Після цього потрібно створити обліковий запис шукача роботи EURES і опублікувати своє резюме. Це зробить його доступним для зареєстрованих роботодавців у всьому ЄС.

    Детальніше про реєстрацію — за цим посиланням.

    Нагадаємо
    З початку повномасштабного вторгнення Росії до України близько 600 тис. українських біженців вийшли на ринок праці ЄС.

    Мирончук Роман

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.