• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Twitter переглядає політику «вічного бану»

    Опубликовано: 2022-10-14 10:00:50

    Керівництво соцмережі Twitter переглядає свою політику щодо постійного блокування користувачів. Про це повідомляє видання Financial Times.

    Керівництво соцмережі Twitter переглядає свою політику щодо постійного блокування користувачів.

    У компанії досліджують, чи існують інші інструменти модерації, які могли б замінити постійний бан — найсуворіше блокування за порушення правил. Про це газеті повідомили джерела, знайомі з ситуацією.

    Колишнього президента США Дональда Трампа заблокували у соцмережах Twitter, Facebook та Instagram з січня 2021 року. Це сталося після того, як прихильники республіканця у січні захопили будівлю Конгресу.

    Він навіть звернувся до федерального суду Флориди, щоб змусити Twitter тимчасово відновити його акаунт, поки він судиться за повне повернення доступу до соцмережі.

    Але у за даними джерел Financial Times, зміни у соцмережі навряд чи сприятимуть поверненню Трампа у Twitter — у компанії не хочуть переглядати політику щодо забанених за підбурювання до насильства.

    Натомість розглядають можливість скасування заборон через менші порушення, наприклад, поширення інформації, що вводить в оману.

    Нагадаємо
    Політика Twitter не дозволяє користувачам ділитися закликами до насильства, тероризму, переслідування та ненависті. У таких сферах, як поширення дезінформації про Covid-19, Twitter має чітку політику попереджень, згідно з якою пʼять порушень призводять до постійного блокування.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.