• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Porsche розширює можливості онлайн-продажу авто

    Опубликовано: 2022-10-06 10:00:33

    Porsche додає нові можливості для тих, хто хоче купувати свої авто онлайн. Тепер користувачі можуть попередньо замовляти автомобілі, налаштовані самостійно в онлайні. Про це повідомляє пресслужба автовиробника.

    Porsche додає нові можливості для тих, хто хоче купувати свої авто онлайн.

    Подробиці
    Конфігуратор автомобілів Porsche також можна використовувати для попереднього замовлення автомобілів безпосередньо. Нові функції спочатку будуть доступні в Німеччині, а найближчими тижнями будуть запущені в Іспанії та Португалії.

    Нові функції включають розширені види авто в ще вищій якості і з великою кількістю фонів. Багато варіантів тепер візуально представлені в режимі реального часу — від різних варіантів дизайнерських пакетів до таких деталей, як декоративний рядок.

    «Ми повністю оновили конфігуратор автомобілів Porsche, щоб забезпечити максимальне індивідуальне налаштування, зробивши налаштування та процес покупки максимально інтуїтивним», — заявив Роберт Адер, директор з маркетингу Porsche AG.

    Porsche запустила онлайн-продаж автомобілів в Німеччині в 2019 році і з тих пір неухильно розширює пропозицію. Онлайн пошук автомобілів тепер доступний на 100 ринках по всьому світу, і автомобілі можна замовити онлайн на 32 з них.

    «Досвід останніх кількох років показав, що можливість онлайн-покупки стає дедалі важливішою для європейських клієнтів Porsche. Ось чому ми хочемо запропонувати розширені можливості в Іспанії та Португалії протягом найближчих тижнів і запланували розгортання в багатьох інших країнах Європи на 2023 рік», — зазначив Марко Шуберт, віцепрезидент європейського регіону в Porsche AG.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.