• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Миколаєві через обстріл зупинки транспорту загинуло 3 і поранено 12 людей

    Опубликовано: 2022-09-30 11:00:19

    Принаймні троє людей загинули та 12 були поранені внаслідок обстрілу зупинки громадського транспорту в Миколаєві 29 вересня. Про це повідомив у Telegram-каналі мер міста Олександр Сєнкевич.

    Перед цим голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва повідомила у соцмережах про загибель двох людей та поранення 12.

    "Черговий жахливий обстріл Миколаєва. Влучання касетними снарядами в район зупинки громадського транспорту у людному районі міста! Саме в годину пік. Саме тоді, коли мірні мешканці поверталися до дому. Це не що інше, як цілеспрямований терористичний акт на знищення мирного населення!" - обурилася вона.

    Замазєєва висловила співчуття родинам загиблих, додавши, що до місця влучення виїхали бригади швидкої допомоги.

    Таку ж інформацію про постраждалих повідомив у Telegram-каналі й заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко. Він також опублікував фото, де видно влучання снаряду поряд з будівлею адміністрації Інгульського району Миколаєва, що на початку Богоявленського проспекту.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.