• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Horizon Capital формує фонд у $250 мільйонів для підтримки українських компаній

    Опубликовано: 2022-09-28 09:00:38

    Horizon Capital залучив $125 млн на першому етапі формування нового фонду з цільовим розміром $250 млн для інвестицій в українські компанії. Фонд підтримуватиме технологічні та експортно-орієнтовані компанії. Про це йдеться у пресрелізі Horizon Capital.

    Horizon Capital залучив $125 млн на першому етапі формування нового фонду з цільовим розміром $250 млн для інвестицій в українські компанії.

    Подробиці
    З запуском фонду Horizon Capital Growth Fund IV, LP (HCGF IV) компанія Horizon Capital досягла рекордно високого результату першого етапу, зібравши 50% своєї мети $250 млн, і найвищого результату першого етапу в історії компанії, завили в компанії.

    Хто підтримав фонд
    На першому етапі Фонд підтримали Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР), Міжнародна фінансова корпорація (МФК), Deutsche Investitions-und Entwicklungsgesellschaft (DEG) дочірня компанія KfW Group, Голландський банк розвитку (FMO), Швейцарський інвестиційний фонд для ринків, що розвиваються («SIFEM «), Western NIS Enterprise Fund та Zero Gap Fund (сформований у співпраці між The Rockefeller Foundation та John D. and Catherine T MacArthur Foundation).

    Фонд з'являється у слушний час, щоб зміцнити довіру до технологій, галузі, яка мала міцну основу та набирала великих обертів в Україні до повномасштабної війни Росії проти України.

    Horizon Capital — одна з провідних інвестиційних компаній у Центрально-Східній Європі, з активами під управлінням більш ніж на $1,2 млрд, зокрема залучаючи понад $580 млн капіталу для підтримки підприємців-візіонерів з України та Молдови протягом останніх 5 років.

    Інф. minfin.com.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.