• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни вдарили ракетою по аеропорту Кривого Рогу: його подальше використання неможливе

    Опубликовано: 2022-09-27 11:30:25

    В результаті ракетного удару по аеропорту Кривого Рогу подальше його використання наразі неможливе, повідомив у Telegram-каналі начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

    "Ворожа атака на Кривий Ріг. Росіяни поцілили ракетою Х-59 по аеропорту. Його інфраструктура зруйнована. Подальше використання летовища та устаткування неможливе. Люди під час удару не постраждали", - написав він.

    Крім цього, раніше начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко повідомив, що в понеділок на території району було в черговий раз обстріляно село Велика Костромка Зеленодольської громади.

    Внаслідок цього було пошкоджено два будинки та перебита лінія електропостачання. Постраждалих внаслідок цього не було. Були обстріляні і межі Апостолівської громади, також без постраждалих.

    Нагадаємо також, що 14 вересня російські війська завдали ракетного удару по дамбі Карачунівського водосховища в Кривому Розі, що спричинило неконтрольований витік води з нього, значне підвищення  рівня води у річці Інгулець та підтоплення відповідних місцевостей.

    15 та 16 вересня також повідомлялося про нові удари по гідротехнічних спорудах міста. За останніми даними, від підтоплення внаслідок ракетних ударів у місті постраждало 170 домогосподарств.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.