Росіяни вдарили ракетою по аеропорту Кривого Рогу: його подальше використання неможливе

27 сен, 11:30

В результаті ракетного удару по аеропорту Кривого Рогу подальше його використання наразі неможливе, повідомив у Telegram-каналі начальник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Ворожа атака на Кривий Ріг. Росіяни поцілили ракетою Х-59 по аеропорту. Його інфраструктура зруйнована. Подальше використання летовища та устаткування неможливе. Люди під час удару не постраждали", - написав він.

Крім цього, раніше начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко повідомив, що в понеділок на території району було в черговий раз обстріляно село Велика Костромка Зеленодольської громади.

Внаслідок цього було пошкоджено два будинки та перебита лінія електропостачання. Постраждалих внаслідок цього не було. Були обстріляні і межі Апостолівської громади, також без постраждалих.

Нагадаємо також, що 14 вересня російські війська завдали ракетного удару по дамбі Карачунівського водосховища в Кривому Розі, що спричинило неконтрольований витік води з нього, значне підвищення  рівня води у річці Інгулець та підтоплення відповідних місцевостей.

15 та 16 вересня також повідомлялося про нові удари по гідротехнічних спорудах міста. За останніми даними, від підтоплення внаслідок ракетних ударів у місті постраждало 170 домогосподарств.

Тимофій Бесп'ятов

Інф. delo.ua


Адрес новости: http://e-news.com.ua/show/534076.html



Читайте также: Финансовые новости E-FINANCE.com.ua