• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна очікує переходу до переговорного процесу щодо членства у ЄС - Шмигаль

    Опубликовано: 2022-09-05 16:30:54

    Україна очікує на перехід до переговорного процесу щодо членства країни у ЄС і розраховує на підтримку Європейського парламенту в цьому питанні. Про це заявив Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль за підсумками зустрічі з президентом Європарламенту Робертою Мецолою та керівниками політичних груп, пише УНН.

    Деталі

    Зі слів очільника уряду, наступного тижня відбудеться перша пленарна сесія ЄП у новому сезоні. І він впевнений, що Європарламент та інші інституції "ще раз наголосять на своїй незмінній підтримці України та визначать безумовним пріоритетом перемогу в цій війні, що ганебно розв’язала росія".

    Цитата

    "Пріоритетами залишаються: військова допомога, посилення санкційного тиску, фінансова та гуманітарна підтримка України. Після отримання Україною статусу кандидата нашим ключовим пріоритетом є перехід до переговорного процесу щодо членства. Розраховуємо на підтримку Європарламенту в цьому питанні", - вказав Шмигаль у Telegram.

    Доповнення

    Як наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, ЄС має повністю зупинити видачу віз росіянам. Також цивілізований світ має посилити санкційний тиск включно з повним ембарго на російські газ і нафту та продовжувати допомагати українській армії.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.