• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Усик сподівається, що бій з Ф'юрі відбудеться у 2023 році

    Опубликовано: 2022-09-02 16:00:54

    Український боксер, чемпіон світу та володар титулів WBA/WBO/IBF/IBO у надважкій вазі Олександр Усик під час пресконференції розповів, що націлений на поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з володарем поясу WBC Тайсоном Ф’юрі. Усик сподівається, що бій відбудеться у 2023 році, передає кореспондент УНН.

    Цитата

    “Багато хто хоче цей поєдинок (з Тайсоном Ф'юрі – ред.). Не знаю, що в нього в голові, це шалений пацан. Люди спілкуються з ним щодо бою. Я дуже хотів би, щоб наступного року стався цей поєдинок. Але якщо не Тайсон – немає більше інтересу з кимось боксувати”, – наголосив боксер.

    Доповнення

    21 серпня український боксер Олександр Усик переміг британця Ентоні Джошуа чим і підтвердив свої чемпіонські пояси WBO, WBA, IBF і IBO, які Усик відібрав у Джошуа у вересні минулого року, та свій статус чемпіона світу.

    Після перемоги боксер заявив, що свій приз присвячує Україні та українським захисникам. Проте, Усик зробив ще одну заяву. Він має вже три пояси, але йому не вистачає лише чемпіонського титулу WBC, яким володіє британець Тайсон Ф'юрі.

    На початку серпня Ф'юрі відзначав, що йде з боксу. Однак, на думку Усика, цього не станеться, а якщо бій так і не відбудеться, то український боксер не має намір битися з кимось іншим.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.