• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Водіїв попередили про тимчасове закриття одного з пунктів пропуску до Польщі

    Опубликовано: 2022-09-02 15:30:57

    5 вересня з 9:00 до 12:00 не працюватиме пункт пропуску "Устилуг-Зосін", що на українсько-польському кордоні у межах Волинської області, попередили у Волинській митниці, пише УНН.

    Цитата

    "5 вересня 2022 року з 9:00 до 12:00 у цьому пункті пропуску ("Устилуг-Зосін" - ред.) з української сторони триватимуть ремонтні роботи інженерного обладнання, що вимагає відключення від електроживлення. Тому пропуск та митне оформлення усіх транспортних засобів в обох напрямках (виїзду чи в'їзду в Україну) у цей проміжок часу будуть призупинені", - повідомили на митниці.

    Деталі

    Водіїв закликали врахувати інформацію під час планування поїздок. "Для тих, кому конче треба саме зранку у понеділок: найближчий на українсько-польському кордоні пункт пропуску в Угринові Львівської області теж призначений для перетину автотранспортом загальною масою до 7,5 тонни і розташований за близько 50 км від Устилуга", - зауважили на митниці.

    Доповнення

    Водіям розповіли, які потрібно мати документи для виїзду на машині за кордон.

    Юлія Шрамко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.