• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Багато світових боксерів та спортсменів цікавляться війною в Україні – Усик

    Опубликовано: 2022-09-02 15:00:33

    Український боксер, чемпіон світу Олександр Усик заявив, що спортсмени та боксери світового рівня цікавляться війною в Україні та питають про те, чи можуть вони допомогти у боротьбі з російським агресором. Про це він заявив під час спілкування з українськими журналістами, передає УНН.

    Цитата

    “Практично всі ті хлопці, з якими я спілкуюся, вони цікавляться – як справи в країні, як в мене. Коли тільки все почалося, багато хто: і Тоні Белью писав, і Дерек Чисора. Тобто багато хто зі спортсменів та боксерів, з якими я боксував чи не боксував, питали. Вони підтримували та здебільшого питали, як вони можуть допомогти Україні та мені особисто”, – розповів Усик.

    Доповнення

    21 серпня український боксер Олександр Усик переміг британця Ентоні Джошуа чим і підтвердив свої чемпіонські пояси WBO, WBA, IBF і IBO, які відібрав у Джошуа у вересні минулого року, та свій статус чемпіона світу.

    Чемпіон світу за версіями IBF, IBO, WBA Super та WBO у суперважкій вазі Усик очолив оновлений рейтинг найкращих боксерів світу незалежно від вагових категорій за версією The Ring.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.