• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна очікує надзвичайну допомогу до кінця року: у США зустрілись представники Кабміну та МВФ

    Опубликовано: 2022-09-02 09:30:27

    Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов зустрівся із директором Європейського департаменту МВФ Альфредом Каммером та главою місії МВФ в Україні Іванною Владковою-Холлар. Про це інформує УНН з посиланням на сайт Міністерства розвитку громад та територій України.

    Цитата

    Сторони обговорили подальшу співпрацю України з Міжнародним валютним фондом.

    "Україні необхідна нова комплексна програма МВФ. Це має значно підвищити фінансову стабільність держави. У питанні допомоги ключові питання для нас — терміновість, ефективність та максимальна прозорість. Окрім цього, очікуємо на надзвичайну допомогу (RFI) до кінця цього року", - повідомив Чернишов.

    Додамо

    29 серпня Олексій Чернишов розпочав робочу поїздку до США на чолі Урядової делегації. Ключовими темами візиту є підтримка термінового відновлення та підготовка до опалювального сезону в Україні.

    Нагадаємо

    Україна подала до МВФ офіційну пропозицію щодо нової спеціальної програми, заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

    Марина Тищенко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.