• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Латвії навчальний рік розпочнуть понад 3 300 дітей з України

    Опубликовано: 2022-08-30 18:00:10

    У четвер, 1 вересня, у дитячих садках та школах Латвії новий навчальний рік розпочнуть понад 3300 українських дітей. Про це повідомляє УНН з посиланням на портал lsm.lv.

    Деталі

    Дані про кількість учнів можуть змінюватися. За останніми підрахунками Міністерства освіти та науки, новий навчальний рік розпочнуть 3 339 українських дітей. Дві третини навчатимуться в школі, третина, що залишилася, — у дитячих садках. Школи готові, і моделі для їхньої успішної реалізації різні, заявили у відповідальному міністерстві.

    У Ризі цього року буде близько 700 дітей навчитися у муніципальних дитячих садках, ще 400 – у приватних дошкільних навчальних закладах. Загалом у столиці — близько 2000 українських дітей.

    Найпопулярнішим серед українців навчальний заклад є Ризька українська середня школа, потенціал якої, як кажуть, повністю вичерпаний. Місць більше немає.

    Нагадаємо

    Українські школярі зіткнулися з проблемою у Польщі.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.