• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фахівці назвали дев’ять продуктів, що допомагають продовжити молодість

    Опубликовано: 2022-08-29 20:48:03

    Правильно підібраний раціон харчування може не тільки поліпшити стан організму, але і уповільнити появу видимих ознак старіння, пише Медикфорум.

    Так, фахівці радять бажаючим продовжити молодість включити в меню натуральний йогурт і кавуни. Перший допомагає оздоровити мікрофлору кишечника, зміцнити імунітет і захистити клітини організму від ушкоджень, що сприяють старінню.

    Кавуни, в свою чергу, є багатим джерелом лікопіну — антиоксиданту, що допомагає зберегти здоров’я і молодість шкіри.

    Також важливо вживати не менше двох порцій жирної риби в тиждень. Це знизить ризик когнітивних порушень.

    Рекомендується включити в раціон багату антиоксидантами чорницю і природне джерело колагену — апельсини. Від концентрації цих речовин в організмі залежить молодість шкіри.

    Крім того, в раціоні повинні бути авокадо, багаті жирними кислотами — олеїнової і омега-9, брокколі, сприяють виробленню колагену і багаті вітаміном З, такі горіхи, мигдаль і волоські (містять омега-3, протеїн і вітамін Е) і вівсянка, що містить кремній і здатна загальмувати поява зморшок.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.