• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені назвали спосіб худнути: без почуття голоду

    Опубликовано: 2022-08-28 20:48:06

    Багато людей споживають набагато більше калорій, ніж необхідно організму, і навіть не помічають цього, звідси і бере початок епідемія ожиріння по всьому світу, пише The Telegraph.

    Вчені з Кембриджського університету відзначили, що позбутися від зайвої ваги досить важко, так як це йде врозріз з еволюцією і «програмою організму на збереження маси для виживання».

    Єдиний спосіб схуднути — створити дефіцит калорій, тобто спалювати їх більше, ніж споживати. Але скоротити споживання калорій і залишатися ситим цілком можливо.

    За словами дієтологів, можна вживати велику кількість їжі, якщо вибирати тільки низькокалорійні продукти.

    Так, в раціон можна включити багату клітковиною їжу, овочі, що не містять крохмаль (брокколі, спаржа, баклажани), фрукти і цільнозернові злаки.

    «Також важливим є збалансоване харчування. Для почуття ситості дуже важливий білок. Коли білок потрапляє в шлунок, організм пригнічує відчуття голоду », — каже дієтолог Рейчел Кларксон.

    Вона радить звернути увагу на горіхи, авокадо і оливкове масло, які містять корисні жири, які сприяють поліпшенню травлення. Крім того, за її словами, корисним буде і вживання води під час їжі.

    «Клітковина набрякне і природним чином заповнить шлунок», — говорить вона.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.