• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти накрили вогнем Криворізький та Нікопольський райони Дніпропетровської області

    Опубликовано: 2022-08-23 11:45:55

    Армія країни-агресора РФ продовжує терор Дніпрпетровської області. 23 серпня окупанти накрили вогнем Криворізький та Нікопольський райони області.

    Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

    "Російська армія знову тримала на прицілі два райони - Криворізький та Нікопольський. По Криворізькому ударили "Ураганами". У Зеленодольській громаді росіяни убили 45-річну жінку. Її чоловік поранений. Він у лікарні. Будинок родини понівечений", - зазначив очільник ОВА.

    Крім того, тричі за ніч ворог накрив вогнем Нікопольський район.

    "По Марганецькій громаді двічі стріляла російська важка артилерія. Туди прилетіли 13 снарядів. У Марганці постраждали двоє жінок - 61 та 63 років. Одна з них госпіталізована. Її стан медики оцінюють як середній. У місті пошкоджені 6 будинків, газогін та водогін", - повідомив Резніченко.

    Також по Червоногригорівській громаді теж била ворожа артилерія. Понівечені з десяток будинків та лінія електропередач. Без світла до 1 000 людей. Минулося без загиблих та поранених.

    Зазначимо, 22 серпня росіяни обстріляли Дніпропетровщину ракетами, "Градами" та "Ураганами". Окупанти накрили вогнем одразу три райони - Криворізький, Синельниківський та Нікопольський.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.