• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ердоган знову заявив про роботу над організацією зустрічі Зеленського та Путіна

    Опубликовано: 2022-08-23 10:30:10

    Анкара націлена на організацію переговорів між російським лідером Володимиром Путіним та Президентом України Володимиром Зеленським "для припинення бойових дій".

    Про це у понеділок, 22 серпня, заявив турецький лідер Реджеп Тайіп Ердоган, передає агентство "Анадолу".

    "Наша мета — організувати для досягнення миру переговори між президентами Зеленським та Путіним у Туреччині", - сказав Ердоган.

    Президент Туреччини додав, що Анкара продовжує докладати зусиль для "встановлення міцного миру в Україні".

    Ердоган напередодні відвідав Україну. Після зустрічі із Зеленським він заявив, що нагадав українському колезі про готовність, якщо це буде можливим, провести його зустріч із Путіним у Туреччині.

    Це не вперше турецький лідер намагається організувати зустріч Зеленського з Путіним, про такі спроби від повідомляв і до повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

    В квітні після спілкування з Володимиром Зеленським Ердоган провів телефонну розмову із Путіним. Тоді Турецький президент черговий раз запропонував російському лідеру організувати зустріч із Зеленським.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.