• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Укрпошта» та Poczta Polska спростять поштові пересилки між країнами: що зміниться

    Опубликовано: 2022-08-19 10:00:12

    "Укрпошта" і поштовий оператор Польщі Poczta Polska підписали меморандум про співпрацю. Він передбачає спрощення поштових пересилань між країнами.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу "Укрпошти".

    Так, згідно з меморандумом, сторони домовилися про взаємне зниження тарифів на пересилання посилок. Відповідний документ буде підготовлений і підписаний до 15 Вересня.

    Крім того, посилки можна буде відправити і отримати у всіх відділеннях Poczta Polska і "Укрпошти". Також тепер терміни доставки стануть в рази коротше.

    "Вже працюємо з колегами з "Укрзалізниці" і за допомогою Міністерства інфраструктури плануємо поставити частину посилок на "залізні рейки", щоб не втрачати час на кордоні", - зазначив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

    Разом з тим, оператори обговорили мпільний випуск поштової марки.

    "Для реалізації є місяць часу, тому що розуміємо свою відповідальність перед людьми. Важливо, щоб український бізнес, що імпортує з Польщі, мав надійний канал поставок", - додав гендиректор Української компанії.

    РУСЛАН ГАРАЩЕНКО

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.