• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Відбулися перші в історії переговори між президентами України та Гвінеї-Бісау

    Опубликовано: 2022-08-05 17:30:36

    Під час свого вечірнього звернення Володимир Зеленський повідомив, що провів переговори з президентом Гвінеї-Бісау. Це перші вперше в історії переговори між представниками країн, передає УНН.

    Деталі

    Відбулися перші в історії двосторонніх відносин переговори між президентами України та Гвінеї-Бісау. Як зазначив Зеленський, Україна готова бути гарантом продовольчої безпеки для африканських країн. Також очільники держав обговорили підтримку України в міжнародних організаціях.

    Володимир Зеленський анонсував подальші переговори з лідером африканської країни, і підкреслив, що за останній час Україна започаткувала належну комунікацію з вісьмома лідерами держав Африки.

    Нагадаємо

    Зеленський закликав африканських лідерів не приймати у себе російських високопосадовців. Він наголосив, що весь світ, зокрема країни Африканського континенту, не можуть займати нейтральну позицію щодо війни росії проти України, оскільки російська агресія матиме наслідки й для них також.

    Раніше

    Міністр закордонних справ Уганди Джедже Одонго заявив, що він вважає розмови про голод в Африці намаганням Заходу втягнути африканські країни у конфлікт між Росією та Україною.

    Юрій Свиридюк

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.