• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Києві наземний громадський транспорт почнуть зупиняти на час повітряної тривоги

    Опубликовано: 2022-08-01 14:15:09

    Рада оборони Києва вирішила, що під час повітряних тривог наземний громадський транспорт у місті треба зупиняти. Пасажирам доведеться залишати салон та йти до найближчого укриття, йдеться в повідомленні міської адміністрації.

    Рішення ухвалили після того, як кілька днів тому Росія вдарила по зупинці громадського транспорту в Миколаєві касетними снарядами. Внаслідок обстрілу загинули п'ятеро осіб.

    Метро, як і раніше, під час повітряної тривоги не їздитиме наземними ділянками та закриватиме роботу станцій відкритого типу. Під землею поїзди ходитимуть.

    "За рекомендаціями ДСНС відсьогодні місто вводить обов’язкові правила роботи всього громадського транспорту, зокрема і наземного, під час повітряної тривоги. Відповідно до рішення Ради оборони міста Києва, КП "Київпастранс" та керівники приватних компаній, які надають послуги з перевезення пасажирів, під час повітряної тривоги мають зупиняти рух транспорту, вибравши безпечне місце відповідно до Правил дорожнього руху, та забезпечити для пасажирів можливість залишити салон. Після цього пасажири мають пройти до найближчого укриття", – сказав перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

    Мапа укриттів розміщена на офіційному порталі міста Києва та у мобільному застосунку Київ Цифровий.

    Андрей Водяный

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.