• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фахівці порадили, як пережити найважчий день робочого тижня

    Опубликовано: 2022-07-28 13:48:01

    Як налаштувати організм на робочий режим.

    За статистикою, вівторок є максимально важким днем для тих, чий робочий тиждень починається з понеділка, інформує Ukr.Media.

    Пояснюється це тим, що другий робочий день з п’яти — найважчий для нервової системи або, жартома кажучи, «портал в пекло», як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Питання з поганою продуктивністю у цей день можна пояснити інакше. Річ у тім, що під час вихідних, людське тіло, в тому числі й мозок, розслабляються.

    Цей процес відбувається через відсутність робочої інформації, яка постійно надходить, порушення режиму і тривалості сну, а також розпорядку дня.

    Після виходу на роботу — понеділок вважається «вступним», при якому людина змушена знову вливатися у звичне русло. До кінця дня в організмі починає підвищуватися гормон стресу, іменований кортизолом. Як підсумок — поганий і переривчастий сон.

    Тому ранок вівторка супроводжується поганим настроєм, дратівливістю, головним болем і навіть високим тиском. У деяких випадках гормон настільки сильно починає атакувати організм, що, зрештою, починає слабшати імунітет і людина може з легкістю підхопити будь-яку «заразу» у вигляді грипу або ГРВІ, що особливо актуально зараз.

    Щоб не допустити такої ситуації, експерти рекомендують дотримуватися звичного режиму сну у вихідні, не зловживати алкоголем, а мати на робочому столі горнятко гарячого чаю (бажано зеленого) і зробити всі важливі справи в п’ятницю, не відкладаючи їх на початок робочого тижня.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.