• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україні потрібна нова програми з МВФ найближчим часом, - голова НБУ

    Опубликовано: 2022-07-27 09:30:39

    Голова НБУ Кирило Шевченко обговорив з головою Банку Англії Ендрю Бейлі з перспективи та можливість запровадження нової програми з МВФ найближчим часом.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення голови НБУ Кирила Шевченка у Facebook.

    "Сьогодні як ніколи нам потрібна нова програма співпраці з Фондом, що стане додатковим інструментом для досягнення макроекономічної стабільності та рушійною силою для структурних реформ", - написав він.

    Шевченко також висловив сподівання на підтримку з боку центробанку Англії в цьому питанні.

    Раніше заступник голови НБУ Сергій Ніколайчук заявив, що Україна зацікавлена у запровадженні нової програми з Міжнародним валютним фондом, однак фонд поки що не готовий до рішучих кроків в тій ситуації, в якій опинилася Україна.

    Нагадаємо, за прогнозом НБУ, у 2023-2024 роках очікується подальша активна робота з міжнародними фінансовими організаціями, у тому числі запуск нової програми МВФ для підтримки платіжного балансу та макроекономічної стабільності.

    ОЛЕКСАНДР БІЛОУС

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.