• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Третина британських домогосподарств зіткнеться до жовтня з енергетичною бідністю – Bloomberg

    Опубликовано: 2022-07-21 14:45:05

    Кожне третє британське домогосподарство може опинитися на межі енергетичної бідності до жовтня через збільшення цін на енергоносії, повідомляє Bloomberg з посиланням на дані організації National Energy Action.

    За даними National Energy Action, кількість домогосподарств, які витрачатимуть понад 10% від загального доходу на комуналку, зросте до 8,2 млн, коли рахунки зростуть приблизно на 60%. Такий прогноз організації враховує знижку у розмірі 400 фунтів стерлінгів або $480 для всіх споживачів, встановлену урядом у травні.

    Видання зазначає, що у червні інфляція у Великій Британії досягла нового 40-річного максимуму і аналітики очікують продовження зростання до 11% у жовтні, коли почнеться наступне підвищення цін на енергоносії. Видання зазначає, що промисловість вже попереджає, що ця зима буде складною для багатьох людей.

    Прогнозується, що середній рахунок за електроенергію у Великій Британії цієї зими зросте майже втричі в порівнянні з минулою зимою.

    За даними Investec Bank, межа цін на енергоносії у Великій Британії підскочить у жовтні до рекордних 3285 фунтів стерлінгів або $3919, а в січні очікується подальший стрибок приблизно до 3360 фунтів стерлінгів або $4009.

    За оцінками NEA, 6,5 млн домогосподарств по всій Британії вже мають труднощі зі збільшенням цін на енергоносії, збільшившись більш ніж на 50% всього за шість місяців. Прогнозується, що у жовтні ця цифра зросте ще на 26%.

    Наталия Фреик

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.