• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На півдні авіація й артилерія ЗСУ кілька разів ударили по окупантах, у ворога багато втрат

    Опубликовано: 2022-07-20 14:30:22

    19 липня Збройні Сили України завдали кілька авіаційних і ракетно-зенітних ударів по скупченню російських окупантів, завдавши їм втрат у живій силі й техніці. Про це повідомляє оперативне командування "Південь".

    У Миколаївській області пара штурмовиків ЗСУ завдала ракетного удару по складу боєкомплекту та скупченню техніки росіян у районі Снігурівки, а пара гелікоптерів Мі-24 – удару по скупченню особового складу й озброєння в районі Любомирівки.

    На Херсонщині вертолітні пари ЗСУ атакували скупчення озброєння й техніки в районі Хрещенівки й Ольгино та частково знищили мінометну батарею.

    Пара українських штурмовиків і бомбардувальник активно відпрацювали по скупченню ворога, його техніці та складу боєприпасів, а також по батареї РСЗВ "Град" у районі Давидова Брода та Тернових Під.

    Увечері штурмовики парами вдарили по ворожому танковому взводу в районі Лозового, а бомбардувальник – по опорному пункту супротивника неподалік.

    Ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ вдарили по кількох командних пунктах, станціях управління і базах логістичного забезпечення ворога.

    За добу підтверджені втрати російських окупантів на півдні склали: 41 військовий, літак Су-35, безпілотник-розвідник, три РСЗВ "Град", три гаубиці "Мста-Б" та одну "Гвоздику", автомобіль зв'язку і два звичайні, польовий артилерійський склад у районі Брускинського.

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.