• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський встановив внутрішній дедлайн для вступу України в ЄС – Кулеба

    Опубликовано: 2022-07-20 09:00:14

    Президент України Володимир Зеленський встановив внутрішній дедлайн для вступу України в ЄС, проте його не розкриють. Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в інтерв'ю Forbes, передає УНН.

    Цитата

    "У нас не уряд, а особисто президент Зеленський встановив внутрішній дедлайн для вступу України в ЄС. Але я вам його не скажу. Тут рішення ще залежить від Європейського союзу, а не лише від нас", - сказав Кулеба.

    Деталі

    Він зазначив, що якщо озвучити дедлайн, то можна так налякати когось у ЄС, що він свідомо гальмуватиме все, пов’язане з європейською інтеграцією України.

    "Навіть якщо ми будемо на 120% відповідати всім стандартам і імплементуємо всі директиви, все одно гальмуватимуть. Треба все робити спокійно, розумно і на результат. Досвід отримання статусу кандидата продемонстрував, що ми вміємо це робити", - розповів Кулеба.

    Доповнення

    Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявляв, що Україні не потрібно 10 чи 15 років для того, аби завершити трансформацію у повній відповідності до правил ЄС, вона може це зробити набагато швидше.

    23 червня Україна офіційно стала кандидатом у члени ЄС.

    1 липня президент Володимир Зеленський, голова Верховної Ради Руслан Стефанчук та премʼєр-міністр Денис Шмигаль підписали спільну заяву щодо повноцінного членства України в Європейському Союзі.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.