• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ранковий обстріл Харкова: окупанти ракетами розбомбили школу

    Опубликовано: 2022-07-04 14:00:32

    Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що сьогодні, 4 липня, о 4 ранку російські окупанти завдали ракетного удару по Шевченківському району Харкова.

    "За ціль військові терористи обрали загальноосвітню школу. Наразі рятувальники розбирають завали. Попередньо – постраждалих немає, у гімназії нікого не було", – уточнив Синєгубов.

    Він додав, що на території області ворог протягом доби обстрілював міста та села Харківського, Ізюмського та Богодухівського районів. Внаслідок обстрілів зруйновано житлові будинки, господарські споруди, гаражі та інші будівлі.

    Минулої доби в області від дій окупантів загинули троє мешканців села Безруки, Дергачівської громади. Населений пункт росіяни обстрілювали з артилерії. Поранено шістьох людей.

    Протягом доби російські окупанти намагалися вести наступ на село Прудянка, що на Харківському напрямку. Ворог зазнав втрат і відступив. У районі Ізюма ворог веде наступ у напрямку Богородичного, Мазанівки та Долини.

    Роман Брыль

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.