• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Наразі мирний договір «безперспективний і неможливий» – Подоляк

    Опубликовано: 2022-06-21 14:45:57

    У сьогоднішніх умовах мирний договір із Росією "безперспективний і неможливий", заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю NewsMaker.

    На запитання журналіста щодо можливості продовження мирних переговорів із Росією Подоляк відповів, що негайне припинення вогню означає, що частина території України залишиться окупованою.

    "Це буде звичайна окупація з максимальними руйнуваннями, вбивствами", – сказав Подоляк.

    Він вважає, що "негайний мирний договір... призведе до ескалації війни через певний час", і що РФ "обов'язково йтиме далі й захоплюватиме поступово додаткові частини території України".

    Загалом він назвав мирний договір у сьогоднішніх умовах "безперспективним і неможливим", а можливість його укладання пов'язав із посиленням військових і переговорних позицій України.

    "Посилення нашої позиції можливе, якщо на східному фронті ми отримаємо порівняний обсяг зброї, завдамо тактичної поразки Росії, і тоді переговорний процес виглядатиме інакше: він буде не ультимативним, хоч і конфліктним, але з позиції українського домінування", – стверджує Подоляк.

    Він наголосив, що "мирний договір можливий лише у випадку, коли територіальну цілісність України буде відновлено, і коли Росія зазнає неминучої поразки".

    Сергей Бережной

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.