• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Кабміні розповіли, як росіяни отримуватимуть візи для в'їзду до України

    Опубликовано: 2022-06-20 11:15:49

    Українська влада розробляє механізм видачі віз росіянам з урахуванням того, що українські диппредставництва в РФ закриті. Зокрема, напрацювали два варіанти: оформлення через візові центри чи у дипломатичному представництві третьої країни.

    Про це 19 червня в ефірі національного телемарафону розповів Міністр Кабміну Олег Немчинов.

    "По-перше, ми маємо чинні угоди з візовими центрами РФ, наскільки нас поінформував на засіданні уряду заступник міністра закордонних справ Микола Точицький", - сказав Немчинов.

    Крім того, планується обирати країни, які представлятимуть інтереси України в Росії та займатимуться візовими питаннями. Глава держави отримає список таких країн і, можливо, може його погоджувати.

    "Після того, як це буде зроблено і буде ухвалено рішення, МЗС додатково проінформує і наших громадян, і громадян РФ про спосіб отримання візи, її вартість", - резюмував Нємчинов.

    Нагадаємо, з 1 липня 2022 року Україна вводить візовий режим в'їзду для громадян РФ. Відповідне рішення вже ухвалив Кабмін.

    Це сталося з ініціативи Зеленського, який дав таке доручення уряду після схвалення відповідної петиції.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.