• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фахівці визнали картоплю корисною для здоров’я

    Опубликовано: 2022-06-17 21:24:28

    Картопля, яку багато хто вважає шкідливим продуктом, може позитивно вплинути на здоров’я людини, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Картопля, яка вважається шкідливим продуктом для збереження фігури, сприяє поліпшенню показників здоров’я людини. До такого висновку прийшли американські вчені з Університету штату Пенсільванія, передає Medical News Bulletin.

    Фахівці провели експеримент, в ході якого розділили добровольців на дві групи, перша протягом чотирьох тижнів повинна була харчуватися гарніром з очищених зерен, включаючи рис, а інша — приготовленою на пару або запеченою картоплею.

    Після закінчення дослідження вчені виміряли у піддослідних маркери кардіометаболічного ризику, в тому числі рівень глюкози в плазмі крові, холестерин, сироватковий інсулін і артеріальний тиск.

    З’ясувалося, що у тих, хто харчувався картоплею, показники були кращими, ніж у групи, яка їла гарніри з круп.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.