• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • IDS Borjomi International оголосила про передачу контролю над компанією уряду Грузії

    Опубликовано: 2022-06-14 13:30:14

    Компанія оголосила, що її мажоритарний акціонер передає на безоплатній основі 7,73% акцій компанії уряду Грузії та більше не матиме контролю над нею.

    Так, після офіційного прийняття пропозиції виконавчою владою Грузії, 13 червня 2022 року, 7,73% акцій IDS Borjomi International будуть передані уряду Грузії без будь-якої компенсації. Про це повідомила прес-служба компаніі.

    Таким чіном, в результаті цієї угоди мажоритарний акціонер більше не матиме контролю над IDS BorjomiInternational. А представництво основного акціонера в Раді директорів IDS Borjomi International скоротиться з 8 до 2 членів.

    Також в рамках цієї угоди уряд Грузії призначить свого представника головою Ради директорів IDS Borjomi International

    Директор з розвитку бізнесу та маркетингу IDS Ukraine Наталія Матусевич заявила, що компанія відновить виробництво мінеральної води "Боржомі" в Грузії та будуть поставляти продукцію на ринок України.

    Нагадаємо, що суд заарештував акції та кошти на суму 53,4 млн гривень компанії з виробництва та реалізації мінеральної води "Моршинська".

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.