• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені скомпонували дієту, яка здатна вбити стійкий рак

    Опубликовано: 2022-06-04 08:08:40

    Дієту вже випробували на мишах, і та дала позитивний ефект — гризунам вдалося позбутися від ракових клітин.

    Вчені з США та Італії представили нові докази того, що специфічна дієта в поєднанні з вітаміном С може вбивати рак. Про це пише PressRoom.

    В основу запропонованої системи лікування вчені взяли низькокалорійну рослинну дієту і вітамін.

    «Дієта, яка імітує голодування, змушувала клітини людини реагувати таким чином, ніби організм дійсно голодував. Другим компонентом лікування була висока доза вітаміну С», — розповідають автори ідеї.

    Спочатку вчені перевірили дію лікування по черзі: окремо дієту, окремо вітамін С. Така стратегія показала зниження зростання ракових клітин і незначне посилення їх загибелі.

    «Однак поєднання дієти і вітаміну С показало дивовижний результат. Воно вбивало майже всі ракові клітини в культурі», — заявили вчені.

    Вчені уточнюють, що позитивної динаміки їм вдалося досягти тільки в ракових клітинах з мутацією KRAS, яка вважається однією з найскладніших в терапії раку.

    «Мутації в гені KRAS сприяють опору більшості протиракових методів лікування і знижують успішний результат у пацієнта. Мутації KRAS зустрічаються приблизно у чверті всіх типів пухлин», — йдеться в дослідженні.

    В даний час команда вивчає вплив голодування або низькокалорійної рослинної дієти в поєднанні з іншими протираковими препаратами у пацієнтів з раком молочної і передміхурової залози.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.